Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане от носачи на Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Къде ми я докараха тая кола, на която само гумите и джантите да са и за смяна и всичко друго да и е пефректно, че не разбрах?! И на колко стъпи цената и ?!
    За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
      И ако 8 години не си карал кола по добре си джиткай с колелото !!!

В Западна европа масово изкарват книжките си на по 18г.,но си купуват първата кола чак на 30г.Не като в България мама и тати гледат цяла година прасета на село и за коледа му ги дават в найлоновото пликче и ай чистито!Дет имаше и ония лаф..... ,,При живи родители и той работи,,?
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Абе колега ти имаш ли си хал хабер какво значи ,,влах,,?
        Да такъв от влашко село...Ние по нашия край им казваме така.Ама тоя съм го объркал с оня другия дето пише не закарах колата на сервиз /а занесох колата на сервиз/. Така приказват власите,няма как да си занесъл колата !Може само да я закараш
        Сега разбра ли или и ти си от тях ?
        Извинявам се на всички но трябваше да му отговоря на този Огии Доги

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

Първоначално публикувано от novice Покажи съобщение
        Къде ми я докараха тая кола, на която само гумите и джантите да са и за смяна и всичко друго да и е пефректно, че не разбрах?! И на колко стъпи цената и ?!
        Никъде не съм казал,че са ти докарали а питам би ли взел с 17-ки кола с всичко перфектно.Понеже чета ,че те возили тези 17-ки на тоя малък хечбек като Камаз като трамвай и други твой определения
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Хех, щом като си събрал 4к евро за кола от Германия, защо просто не разгледаш тия дето вървят по 7к лв у нас?
          Сортирайки резултатите по цена и цъкайки на най-евтината няма да ти намери някоя в перфектно състояние - ще ти намери това което си видял до сега.

Comment

А значи като не е карал някой еди колко си години и после автоматично може да кара повече щото някой форумен "специалист" така е рекъл...
            Със 17-ките по кръпките на България беше такова жалко изживяване с тоя малък хечбек, че не е истина.
            Да не взимам от Германия или Австрия, ми да чакам на джамбазите от тук ли?! Ей сега му звъня на поредния хубавец от Драгичево пуснал копърка за 4600, дето е написал, че иначе колата е в София и почвам с въпросите: Има ли ръжди колата, има ли сервизна книжка, пали ли веднага, проблеми с мотора. - Колата е изправна, взимах я за сина, ма той замина в чужбина... Сина си я взима за него, ма не помня дали има сервизна книжка, обаче пали веднага... Ръжди няма, ма не може да я караш на сервиз, няма кой да се занимава да ти обръща внимание... Е извинявам се много, аз и да искам да похарча повече от 5, явно няма кой да ми внесе кола която да струва толкова и да е наистина гледана. Кво да ги чакам? Отивам при някой от тия и му викам може ли да внесеш кола по поръчка на друга цена - те не та не. Е кво да ги чакам, те явно ни мислят за безгръбначни и безмозъчни, които трябва да купуват единствено боклуците на кило, които внасят.

Ами колега в цяла западна европа да не са само Австрия и Германия държавите от които може да се внесе кола?В Белгия има хубави коли на хубави цени.В Холандия има хубави коли.1996-7г. тия дестинации бях хит в България за внасяне на коли,тогава жабарите никой не ги броеше за население защото колите им бяха скъпи и строшени....Но в послените години Италия я удари сериозна финансова криза и колите там поефтиняха сериозно.По поръчка кола може да ти се докара незнам ти с какви хора си говорил.........

Comment

Естествено, че бих я взел и бих ги сменил за по-малки с много спици в стил BBS. С тези джанти, тези с кръглите спици колата прилича на рапърска кочина. Само че никой не ми е предложил такава кола напоследък, а тая с тези джанти, която ми предложиха далеч не беше само с този недостатък, а за да станеше кола и трябваше ремонт за поне 2К.
              Last edited by novice; d.m.y г., 17:02.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Ами колега в цяла западна европа да не са само Австрия и Германия държавите от които може да се внесе кола?В Белгия има хубави коли на хубави цени.В Холандия има хубави коли.1996-7г. тия дестинации бях хит в България за внасяне на коли,тогава жабарите никой не ги броеше за население защото колите им бяха скъпи и строшени....Но в послените години Италия я удари сериозна финансова криза и колите там поефтиняха сериозно.По поръчка кола може да ти се докара незнам ти с какви хора си говорил.........
                Така като чета постовете ти май искаш ти да му внесеш ама чакаш той да те попита.Ама аз не бих ти се доверил и 0,1%
                За мен най-добре е да си намери и вземе от БГ,причини няма да изтъквам.Който има глава на раменете ще ме разбере !
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                sigpic

Comment

acho, бе вие тука в тоя форум сте много странни хора. Решавате си някакво нещо и го набутвате на другите в устата. 100 пъти повторих, че не правя търсене по бюджет и че и кочините за 7 бона и половина които има по обявите са пълна скръб!!! Никога не съм слагал филтър цена и най-скъпата Алфа която излиза е за 8000 от Аскюи, от един чичка и меко казано изглежда вехта. Е няма да му броя 8 бона за нея!
                  Иначе 2 пребоядисвани италиански боклуци излизат за 7.5, които не палят от раз, нямат сервизна история и не се знае колко неща имат за правене под новата и лъскава портокалова боя. Вместо да ми говориш наизуст, що едно търсене не пусна в мобилето за коли от 2008-ма да видиш какви боклуци излизат и колко бройки са в цялата държава?!
                  Last edited by novice; d.m.y г., 17:05.

Comment

acho, бе вие тука в тоя форум сте много странни хора. Решавате си някакво нещо и го набутвате на другите в устата. 100 пъти повторих, че не правя търсене по бюджет и че и кочините за 7 бона и половина които има по обявите са пълна скръб!!! Пребоядисвани италиански боклуци, които не палят от раз, нямат сервизна история и не се знае колко неща имат за правене под новата и лъскава портокалова боя. Вместо да ми говориш наизуст, що едно търсене в мобилето за коли от 2008-ма да видиш какви боклуци излизат и колко бройки са?!
                    Еми ти си тоя дет' звъни на обяви за по 4к и после се оплаква, че са боклуци. Каквото потърсило - такова намерило. Не съм си го решил, това са твои думи. Има и свестни ама си трябва търсене и обикаляне.
                    И въобще не ми се спори, дадох ти приятелски съвет да не бързаш, докато намериш нещо свястно, за да не се прецакаш. Вече как ще подходиш си е изцяло твое решение, няма да ти я плащам нито аз нито който и да е друг от форума, нито пък ме интересува особено

Comment

acho, бе вие тука в тоя форум сте много странни хора. Решавате си някакво нещо и го набутвате на другите в устата. 100 пъти повторих, че не правя търсене по бюджет и че и кочините за 7 бона и половина които има по обявите са пълна скръб!!! Никога не съм слагал филтър цена и най-скъпата Алфа която излиза е за 8000 от Аскюи, от един чичка и меко казано изглежда вехта. Е няма да му броя 8 бона за нея!
                      Иначе 2 пребоядисвани италиански боклуци излизат за 7.5, които не палят от раз, нямат сервизна история и не се знае колко неща имат за правене под новата и лъскава портокалова боя. Вместо да ми говориш наизуст, що едно търсене не пусна в мобилето за коли от 2008-ма да видиш какви боклуци излизат и колко бройки са в цялата държава?!
                      Е моята имаше сервизна история до 2009 а аз я купих 2014
                      По твоята логика не трябваше да я взимам...А и отгоре на това беше с един ключ
                      Мойте джанти са такива и не ми приличат на рапърски
                      Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
                      sigpic

Comment

Ми рискувал си като си я взел, да, 4-5г. без обслужване може да означават тотално съсипана за този период кола. Но всеки сам си решава, нали? Аз видя каква джанта съм показал? Освен това, че на мен не ми харесва, не значи, че трябва и на теб да не ти харесва, нали?

acho, звъня на всякакви обяви, след като ходих миналата събота при кочините по 7 бона и половина на крак в Драгичево и в Горубляне, видях ги, че не палят и че им е протакалова боята и им пратих по едно благопожелание на собствениците. Така че звъня и търся очевадно, не говоря наизуст.

Comment

[QUOTE=eproHD;1427126]Да такъв от влашко село...Ние по нашия край им казваме така.Ама тоя съм го объркал с оня другия дето пише не закарах колата на сервиз /а занесох колата на сервиз/. Така приказват власите,няма как да си занесъл колата !Може само да я закараш
                          Сега разбра ли или и ти си от тях ?
                          Извинявам се на всички но трябваше да му отговоря на този Огии Доги[COLOR="Silver"]

Явно е че не си отварял учебник по история,където пише точно какво е ,,влах,,

Иначе за другото което напляска като постове ще ти отговоря по следния начин.Автомобилите в България са за хората които нямат възможноста и познанията или ако щеш и връзките за да си докарат автомобил от чужбина.Но ако имаш тази възможност това е винаги по добрия вариянт поради главната причина че там вероятноста да те излъжат за състоянието на автомобила е десетки пъти по малка отколкото в България особенно ако я взимаш от частно лице,карани са по хиляда пъти по хубави пътища,с хиляда пъти по хубави горива и т.н. и т.н. и най-важното хората са хиляда пъти по отзивчиви от Ганьо балкански,който хем иска да ти продаде колата си,хем като го питаш някакво инфо за нея,ти отговаря троснато и с една дума.........надменно арогантно и т.н. и т.н.

Comment

Само не разбрах, тоз див чат, дет се води тук, какво общо има със скърцащите носачи при АР 147.

После човек се чуди, защо когато търси нещо в технически раздел не го намира.

Спрете се бре хора!
                            Ходете да си изяснявате практиките за удачна покупка на кола в общите приказки.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Само не разбрах, тоз див чат, дет се води тук, какво общо има със скърцащите носачи при АР 147.

После човек се чуди, защо когато търси нещо в технически раздел не го намира.

Спрете се бре хора!
                              Ходете да си изяснявате практиките за удачна покупка на кола в общите приказки.
                              Да прав си за всичко
                              Да темата е Скърцане от носачи на Алфа 147 но пусналия темата не си е купил колата,че да му скърцат носачите.За мен е сбъркано само името на темата
                              Все пак в спора се решава истината с изключения на някой постове включително и мой !
                              Е форумите са един вид чат...щом питаш или отговаряш чрез писане....
                              П.П
                              Аз лично предпочитам в темите да се пише повече
                              А не като в някоя тема питаш нещо и един месец никой нищо не казва !
                              Last edited by eproHD; d.m.y г., 17:41.
                              sigpic

Comment

Естествено, че бих я взел и бих ги сменил за по-малки с много спици в стил BBS. С тези джанти, тези с кръглите спици колата прилича на рапърска кочина. Само че никой не ми е предложил такава кола напоследък, а тая с тези джанти, която ми предложиха далеч не беше само с този недостатък, а за да станеше кола и трябваше ремонт за поне 2К.
                                Бъдещи колега, нещо не мога да те разбера първо какво и е рапърското на тази джанта ако някой ми я предложи на мен веднага бих се разделил с тези 16ки + доплащане от моя страна ако трябва.Втора като толкова не ти харесват скраповете в БГ ако ти кажа да ми броиш 8 бона за мойта която няма само кожа и е 2006г а, не както ти търсиш 2008г ще ги извадиш ли?? И трето като си ревнал за кола от чужбина ето ти http://www.autoscout24.bg/Details.as...000&asrc=st|fs интересно ми е на тази какъв косур ще намериш???
                                Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                                New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Working...
                                X